Cryolipolyse

Verwijderen van Vet zonder Operatie of Dieet
 
Cryolipolyse is een revolutionaire technologie om figuurcorectie toe te passen door vetcellen te bevriezen. Bevriezing zorgt ervoor dat de cellen vernietigd worden waarna deze op een natuurlijke manier door het lichaam worden afgevoerd.

 
 
 

Winteraanbieding!

 

Ideaal voor het verwijderen van kleine hoeveelheden vet op buik, billen, benen en taille die met sporten of een dieet niet willen verdwijnen. Een vetreductie tot 23% in 1 behandeling behoort tot de mogelijkheden.
 

Vries je vet weg

Z

Geen Naalden

 
Z

Geen Verdoving

 
Z

Geen Operatie

 
Z

Geen Pijnbestrijding

 

FAQ

Hoe werkt Cryolipolyse?
De behandeling is gebaseerd op het feit dat vet weefsel gevoeliger is voor kou dan ander weefsel . Vetcellen gaan simpelweg eerder kapot dan bijvoorbeeld huid,spier en zenuwcellen. De afgebroken cellen worden geleidelijk op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd en het resultaat is het best te zien na 2 tot 4 maanden. Voordeel van deze geleidelijke manier is dat de huid zich ook kan aanpassen en stevig blijft.
Wat is Cryolipolyse?
Cryolipolyse is een nieuwe methode om plaatselijk vet te verwijderen. De behandeling is non of niet-invasief, d.w.z. dat men niet met apparatuur of anderszins in het te behandelen of te onderzoeken lichaam of voorwerp binnendringt
Wat gebeurt er met de vetcellen?
De afgebroken cellen worden geleidelijk op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd en het resultaat is het best te zien na 2 tot 4 maanden.
Wat voor resultaat kan ik verwachten?
Dit hangt af van de vetdikte en het aantal behandelingen. Gemiddeld 3 to 15 mm of 25% tot 45%.

Vetdikte Vermindering 1 sessie Vermindering 2 sessies Vermindering 3 sessies
15 dagen 45 dagen 90 dagen 135 dagen
10 mm 2 3
15 mm 3 5
20 mm 3 6 10
25 mm 3 6 10 14
30 mm 3 6 10 15
Wanneer zie ik resultaat?
Na ongeveer 15 dagen zal 30% tot 40% van het resultaat zichtbaar zijn . Je zal minimaal 6 weken moeten wachten om het volledige resultaat te zien. Dan zullen we beslissen of een eventuele volgende behandeling te adviseren is.
Hoe lang duurt een behandeling?
Dit hangt af van de grootte van de te behandelen zone. Sommige zone’s bestaan uit meerdere sessies. Zo zijn er bijvoorbeeld 2 voor buik en onderrug nodig. Ook voor elke lovehandle is een sessie nodig. Elke deel sessie duurt 35 tot 50 minuten, afhankelijk van de vetdikte.
Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Afhankelijk van de vetdikte en gewenste resultaat, zijn er 1 tot 3 sessies nodig met een tussentijd van ongeveer 6 weken (45 dagen).
Wat voel ik tijdens de behandeling?
De behandelkop zuigt de “vetrol” op en koelt deze. In eerste instantie voel je een knijpend gevoel en wat tinteling. Dit komt omdat het lichaam zich aanpast aan de temperatuur. Na 5 tot 10 minuten gaat dit over in een soort gevoelloosheid.
Wat voel ik na de behandeling?
De huid zal een tijdje rood zijn. De behandelde zone kan een beetje hard aanvoelen met soms wat blauwe plekken vertonen die na een paar weken weg zijn. Gevoelloos en wat spierpijn of kramp is een vaak gehoorde klacht. Dit kan een paar weken duren en zal uiteindelijk ook verdwijnen. Na de behandeling kun je gewoon weer alles doen wat je daarvoor deed.
Wie zijn de beste patiënten?
Over het algemeen kunnen we zeggen dat de beste resultaten worden behaald bij mensen met een BMI onder de 30. Oftewel niet meer dan een kilo of 10 van het ideale gewicht.
Het is geen methode om veel gewicht ineens te verliezen. De procedure is vooral bedoeld om b.v. vetrollen op de rug of buik, of de zgn. lovehandles in de taille te verwijderen. Na een intake kunnen we pas met zekerheid bepalen of Cryolipolyse voor jou kans van slagen heeft.
Waar is deze behandeling niet geschikt voor?
Het is geen methode om veel gewicht ineens te verliezen. De procedure is vooral bedoeld om b.v. vetrollen op de rug of buik, of de zgn. lovehandles in de taille te verwijderen. Na een intake kunnen we pas met zekerheid bepalen of Cryolipolyse voor jou kans van slagen heeft.