Kwaliteitsbehandelingen tegen budgetprijzen

BYE BYE HAIR

BYE BYE HAIR/FAT te zien bij het programma Altijd Jong gepresenteerd door Tanja Jess. Kijk de video. Een betere kennismaking is er niet!

BYE BYE HAIR is inmiddels een begrip in de regio Haaglanden. In eerste instantie zijn we gestart met duurzaam ontharen. Naderhand zijn daar een aantal behandelingen bij gekomen zoals cryolipolyse, tattoo verwijdering en HIFU.

BYE BYE HAIR is niet een standaard schoonheidssalon. Wij doen een beperkt aantal behandelingen. Behandelingen waarbij in onze optiek specialisatie noodzakelijk is om kwaliteit te waarborgen.

BYE BYE HAIR houdt nieuwe ontwikkelingen in de beautybranche nauwlettend in de gaten. Voorop lopen in nieuwe behandelingen en technieken is een van onze speerpunten.

Onze doelstelling is van meet af aan kwaliteit te leveren tegen prijzen die tot de laagste van Nederland horen. Hierin zijn we meer dan geslaagd.

BYE BYE HAIR staat voor kwaliteit, kennis van zaken, ruime ervaring en de laatste technologie tegen zeer schappelijke prijzen. Een combinatie die je niet vaak tegenkomt. Vergelijk onze prijzen met anderen en je zult zien dat deze zeer redelijk zijn.

Daarnaast heerst er een relaxte, persoonlijke sfeer die door veel klanten als zeer prettig ervaren wordt.

Hallo! Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Diana Nijman. Ik ben de eigenaresse van BYE BYE HAIR. Ik hoop dat je alle informatie kunt vinden op de website. Zo niet, wil ik deze met alle plezier voor je beantwoorden. Dit kan telefonisch, via het contact formulier, per mail of via Whatsapp.

Misschien tot ziens!

In het verleden boden wij regelmatig “deals” aan via Groupon. We er hebben er zo’n 250 verkocht. Maar liefst 99% was tevreden. Dit zijn keiharde, eerlijke cijfers waar we erg trots op zijn!

“Prachtige praktijk aan huis en zeer hygienisch.”

“Alleen positieve feedback: goed ontvangen, erg vriendelijk.”

“Fijne ontvangst. Tijd nemen. Vertrouwd.”

“Zeer prettige en professionele salon. We zijn erg tevreden.”

“Hartstikke vriendelijke vrouw die je alles uit wil leggen. Goedkope prijzen. Veel parkeerplek.”

%

KLANTTEVREDENHEID

BYE BYE HAIR

Telefoon / Whatsapp:   

  06 – 29 49 02 39

info@byebyehair.nl

Adres:

Van Veendijk 18
2497 VW Den Haag

Openingstijden:

Dinsdag t/m Vrijdag 10:00 – 20:00
Zaterdag 11:00 – 15:00

Alleen op afspraak

Contact

10 + 14 =