Huidverjonging d.m.v Ultrasound

HIFU

Resultaat: Een jongere en strakkere huid

HIFU, spreek uit als “haaifoe”, staat voor High Intensity Focused Ultrasound.

Deze techniek& wordt, weliswaar in een andere vorm, ook gebruikt bij de behandeling van prostaatkanker. In de versie voor huid verjonging wordt deze onder verscheidene namen aangeboden. De gebruikte techniek is echter hetzelfde.

D.m.v. ultrageluidsgolven wordt de huid gestimuleerd nieuw collageen aan te maken. Hierdoor krijgt de huid meer volume en wordt dus strakker, gladder en steviger.

(Vaak wordt deze behandeling met een facelift vergeleken. Ondanks goede resultaten willen wij zover niet gaan. Een chirurgische ingreep is een ander verhaal en hangt een ander prijskaartje aan.)

Hele Gezicht Nu:

 

Deze zone’s zijn te behandelen met een HIFU lift

Prijzen

 

Onderkin €85,-
Hals €95,-
Decolleté €100,-
Aanbieding: Hele gezicht €175,-

FAQ

Hoe werkt HIFU?
HIFU staat voor High Intensity Ultrasound Therapie. Het zijn radiogolven (0.5-10 MHz) die diep in weefsel doordringen. Door deze radiogolven op de juiste diepte en sterkte in de huid te richten, wordt deze gestimuleerd nieuw collageen aan te maken.
Wat voor resultaat mag ik verwachten?
Een gladdere, jongere en gezondere huid. Uiteraard kunnen resultaten en ervaringen  verschillen per patiënt.
Wanneer zie ik resultaat?
Direct na de behandeling is nog geen verschil te zien. Het uiteindelijk resultaat is na 2 à 3 maanden zichtbaar.
Hoe lang duurt een behandeling?
Een behandeling kan 10 to 45 minuten duren.
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
In principe is 1 behandeling voldoende.  Een eventuele vervolgbehandeling, bijvoorbeeld na 3-6 maanden is mogelijk. Dit is per persoon verschillend en afhankelijk van de conditie van de huid.
Wat voel ik tijdens de behandeling?
Dit is persoonlijk. De een voelt slechts wat warmte terwijl het voor de ander zeer pijnlijk is. Het kan ook per zone verschillen. Pijn is eventueel met een verdovende creme te verlichten.
Na de behandeling?
Soms kan de huid de eerste uren nog een beetje rood en wat gezwollen zijn. Je kunt gewoon weer alles doen wat je daarvoor deed.
Voor wie is de behandeling niet geschikt?
• Personen die reeds behandeld zijn met botox of fillers • Tijdens de zwangerschap • Stollingsstoornissen • Immuunsysteem stoornissen • Verminderde hart,lever of nierfuntie • Allergieën • Serieuze hartritmestoornissen

Huidverjonging d.m.v. Ultrasound

 

HIFU