Huidverjonging d.m.v. ultrasound

Carbon Laser Peeling

Absoluut Pijnloos

Resultaat: Een jongere en strakkere huid

Betrekkelijk nieuwe techniek. Een goed alternatief voor chemische peelings die vaak  pijnlijk zijn.

Bij Carbon Laser Peeling smeren we de huid in met een speciale zwarte carbon crème. Deze bevat carbon deeltjes die de sleutelrol vervullen in deze behandeling. Ze zijn zo klein dat ze in alle poriën, oneffenheden en eventuele gaten doordringen. We schieten vervolgens met de laser op deze carbon deeltjes. Als we gewoon op de huid zonder carbon zouden schieten gebeurt er niks. De carbon deeltjes zetten laser=licht energie om in warmte en verdampen ogenblikkelijk. Tijdens deze vernietiging nemen ze oude huidlagen en onzuiverheden mee.  Carbon Laser Peeling heeft een veel dieper bereik dan een gewone peeling. Verbluffend resultaat, al na 1 behandeling!

Wij adviseren voor een optimale huidverbetering 6 tot 9 sessies binnen een jaar te doen. Daarna voor blijvend resultaat raden we 3 tot 4 behandelingen per jaar aan. Na 4 tot 6 weken kan de behandeling herhaald worden. De Carbon Laser Peeling is ook geschikt voor de gevoelige huid.


FAQ

Doet de behandeling pijn?
Nee. U hoort wel een tik van het carbondeeltje die explodeert.
Verbrand mijn huid?
Nee.
Zijn puistjes e.d. meteen verdwenen?
Nee. Helaas verwijdert Carbon Laser Peeling geen puistjes. U ziet direct na de behandeling wel dat de huid er gezonder en strakker uitziet en zachter aanvoelt.

moderne Peeling direct resultaat

BYE BYE HAIR