Carbon Laser Peeling

De Egyptenaren wisten het al!
 

Onze huid is voortdurend in contact met de buitenwereld. De zon is de belangrijkste reden van veroudering. Daarom dient deze met extra zorg behandeld te worden. De Egyptenaren wisten hier alles van! Meer dan 3000 jaar geleden wisten ze met diverse methoden de huid te verjongen door het peelen van de bovenste huidlagen.  Als we de verhalen mogen geloven baadde bijvoorbeeld Cleopatra zich in ezelinnen melk, wat melkzuur bevat.

 
Onze huid heeft een mechanisme dat de beschadigde en afgesleten bovenste lagen continue vervangt door nieuw materiaal uit de diepte. Hiervan maken we handig gebruik. Een klein gedeelte van het huidoppervlak wordt voorzichtig verwijderd om extra aanmaak van de jongere lagen te stimuleren. Het resultaat is een frissere, strakkere huid, een egalere teint zonder vlekken.

Carbon Laser Peeling verovert Nederland

Steeds meer mensen ontdekken deze revolutionaire behandeling. Direct resultaat!
 

Inclusief een  “Masque Lumière” behandeling t.w.v. €29,-

Z

Littekens

 
Z

Verhogen Collageenproductie

 
Z

Vette Huid

 
Z

Acne

 
Z

Pigmentatie

 
Z

Talgvermindering

 
Z

Grove Porien Verkleinen

 
Z

Rimpelverwijdering

 
Moderne Peeling Techniek

Een van de modernste technieken. Een goed alternatief voor chemische peelings die pijnlijk zijn of risico’s met zich meebrengen.

We weten al dat we een klein laagje van de huid gaan verwijderen om de huid te stimuleren nieuwe cellen aan te maken. Hoe doen we dat.

Bij Carbon Laser Peeling smeren we de huid in met een speciale zwarte carbon crème. Deze bevat carbon deeltjes die de sleutelrol vervullen in deze behandeling. Ze zijn zo klein dat ze in alle poriën, oneffenheden en eventuele gaten doordringen. We schieten vervolgens met de laser op deze carbon deeltjes. Als we gewoon op de huid zonder carbon zouden schieten gebeurt er niks. De carbon deeltjes zetten laser=licht energie om in warmte en verdampen ogenblikkelijk. Tijdens deze vernietiging nemen ze oude huidlagen en onzuiverheden mee.  Carbon Laser Peeling heeft een veel dieper bereik dan een gewone peeling. Verbluffend resultaat, al na 1 behandeling!

Wij adviseren voor een optimale huidverbetering 6 tot 9 sessies binnen een jaar te doen. Daarna voor blijvend resultaat raden we 3 tot 4 behandelingen per jaar aan. Na 4 tot 6 weken kan de behandeling herhaald worden. De Carbon Laser Peeling is ook geschikt voor de gevoelige huid.

FAQ

Doet de behandeling pijn?
Nee. U hoort wel een tik van het carbondeeltje die explodeert.
Verbrand mijn huid?
Nee.
Zijn puistjes e.d. meteen verdwenen?
Nee. Helaas verwijdert Carbon Laser Peeling geen puistjes. U ziet direct na de behandeling wel dat de huid er gezonder en strakker uitziet en zachter aanvoelt.