BYE BYE HAIR houdt de ontwikkelingen op het gebied van ontharen nauwlettend in de gaten. De afgelopen 2 jaar is de kwaliteit van IPL lampen verbeterd. Zoals jullie misschien wel weten, meten wij regelmatig onze lampen door om te checken of deze nog in goede conditie zijn. De lampen zijn sterker geworden. Daarnaast wordt deze sterkte langer vastgehouden. Ofwel, ze slijten minder snel. De handstukken daarentegen zijn tot nu toe hetzelfde gebleven. Maar ook daar is een nieuwe ontwikkeling! Waar normaal de behandelkop alleen gekoeld wordt, is er in dit geval een extra koelelement bijgezet. Dit extra element heeft geen last van hitte die de lamp genereert. Dus een dubbele koeling. De behandelkop en het extra element. (zie foto) Betere koeling betekend dat de intensiteit hoger gezet kan worden, wat weer de behandeling ten goede komt.

 

byebyehair-ipl-shr3

 

 

En als het de behandeling ten goede komt moeten we ‘m hebben!

Dus deze machine is aangeschaft en toegevoegd aan ons machinepark.

 

 

 

 

 

Dan even iets heel anders. Door de drukte ben ik helemaal vergeten te melden dat we naar een van grootste beauty beurzen zijn geweest in Dusseldorf. Even de nieuwste trends bekijken. Altijd leerzaam nietwaar! Ja, zelfs ik als man heb me vermaakt. Keek m’n ogen uit! Dames die letterlijk koffers vol “buit” achter zich aan zeulen.  Goed te zien op de foto trouwens. Was een leuke dag en houden we elk jaar erin!  Aanrader voor iedereen die van beauty en shoppen houdt.

 

byebyehair-beauty-dusseldorf

 

Even terug te komen op nieuwe trends/ ontwikkelingen. Nogmaals, wij houden deze nauwlettend in de gaten. Ik denk dat we iets gevonden hebben. Ik ga nog niets verklappen, want onze collega’s kijken mee 😉

BYE BYE HAIR gaat in de toekomst een nieuwe revolutionaire behandeling doen. Uiteraard ook betaalbaar! Tipje van de sluier…het heeft niets met ontharen te maken. Schrijf je in op ons blog om bij te blijven!

 

 

Tot volgende keer!

X

Dick.