Ik ben gek op machientjes. Het liefst zou ik ze allemaal houden. Maar helaas, daar hebben we de ruimte niet voor. Daarom moet deze vertrekken.

Het is een E-Light machine. Oftewel IPL +RF. Het is de opvolger van de normale IPL machine zonder RF. RF zorgt ervoor dat de warmte nog beter naar het haarzakje getransporteerd wordt.

Deze machine was in eerste instantie een demo. Ik heb nog even geprobeerd deze in Nederland te gaan verkopen, vandaar… Daarna als backup machine in onze eigen salon.

Med200-2

Slechts 7765  flitsen gedraaid. Dus nog heel wat flitsen te gaan. Ik schat zo’n 150.000 tot 200.000. Uiteraard zit alles erbij, zoals de mastercard, gebruikerskaarten en diverse filters. Bijgeleverde kaarten zijn hiermee zelf op te waarderen. Dit is handig als je bijv. de machine zou verhuren of zo. Met de verscheidene filters kun je ook andere behandelingen doen.

Gebruiksvriendelijk: Zeer makkelijk in te stellen d.m.v. Nederlandstalig menu. (Foto3) Huidtype en haartype selecteren en machine doet de juiste instellingen. Uiteraard ook volledig handmatig in te stellen.

Deze machine komt uit dezelfde fabriek als de rest van onze apparaten die we gebruiken. Gewoon goed dus. Binnenkort meer en betere foto’s!

 

Vraagprijs: 2950,-   2500,-

 

Mocht je interesse hebben of meer informatie willen hebben, neem dan even contact met ons op. Uiteraard is de machine bezichtigen/ uit te testen in onze salon.