Stel…
Je vind IPL te langzaam gaan
Stel…
Je hebt je twijfels of de haartjes ooit weggaan
Stel…
Dat geld geen probleem is

Dan ga je naar alternatieven zoeken. Logisch!

Zo ook M. Wil haren uit z’n nek verwijderd hebben. M. ging op zoek naar alternatieven en kwam uit op een “volledig veilige en pijnloze behandeling”. De L…… werd gebruikt, wat in feite een diode laser is.

Volledig pijnloos en veilig heeft uiteraard wel een prijskaartje. €150,- per behandeling. Je hebt wel minder behandelingen nodig. Stuk of 5 werd er gezegd.

Even ter vergelijking, M. betaalde bij ons slechts €20,- per keer. Die €150,- moeten ze ook wel hanteren, want de L……… is een duur apparaat. Achter dit merk zit een hele dikke marketing machine en die moet tenslotte ook betaald worden.

De behandeling was een ervaring om nooit meer te vergeten. Wat deed dit zeer! Wat nou fu…. pijnloos! Om de paar flitsen moest er met een natte handdoek gekoeld worden. Hij hield het bijna niet meer. Jammer dat er met “volledig pijnloos geadverteerd” wordt, of zou het  zijn dat  de pijngrens van M. wel erg laag ligt. Maar goed, wie mooi wil zijn moet pijn lijden. Als het resultaat maar goed is toch?

Resultaat…tja…Wat vinden jullie er zelf van? Helaas zal het even duren voordat de witte en donkere vlekjes puntjes wegtrekken. Deze vlekjes laten duidelijk zien waar er behandeld is. Belangrijker, waar niet. Het aantal flitsen is letterlijk te tellen.

Maar goed dat je niet je gezicht hebt laten behandelen zoals je dat bij ons wel laat doen.

M. Welkom terug bij BYE BYE HAIR. We vinden het niet erg dat je even “vreemd” gegaan bent hoor!  Zo erg is het toch niet om wat vaker langs te komen? Nog goedkoper ook.

Het komt allemaal goed.
X

Dick.