Nee joh!…..Geen kinderen of huisdieren hoor! Goede vakantie gehad trouwens?

We willen niet stil blijven staan. Daarom is Bye Bye Hair altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en behandelingen. Ik zeg even niet “wij” maar bewust Bye Bye Hair omdat Google dit leuker vind.;) Leg ik nog wel een keer uit. Eenmaal gevonden kunnen wij deze, omdat ons bedrijfsmodel dit toelaat, zeer scherp in markt neerzetten. Ooit begonnen met duurzaam ontharen, daarna zijn Cryolipolyse en Kalknagel behandelingen erbij gekomen. Tatoeage verwijdering is de nieuwste behandeling.

Als ik alleen al in onze eigen kennissenkring kijk zie ik dat daarvan een groot deel een tattoo heeft. Ik (nog) niet trouwens… Twijfel nog steeds, maar moet zeggen dat de tattoo’s van tegenwoordig erg mooi zijn. Denk aan vroeger…. Roosje op de decolleté, ankertje op de onderarm. Of…Zelf gespeeld met inkt en naald. Toch mooi voor elkaar gekregen om 3 stipjes tussen duim en wijsvinger te zetten! Geloof, hoop en liefde staat het voor heb ik me laten vertellen, maar laten we eerlijk zijn.. Het ziet er niet uit. Daarnaast worden tattoo’s met de jaren steeds fletser omdat heel stiekum het lichaam de inkt beetje bij beetje afbreekt.

Ik denk dat iedereen wel iemand kent die om wat voor reden dan ook zijn of haar tatoeage niet meer leuk vind. Waar dit vroeger vaak operatief moest gebeuren, zijn tegenwoordig veel tatoeages met laser te verwijderen. Het is ook mogelijk de tatoeage lichter te maken zodat er makkelijker een nieuwe, in kleur en/of model naar keuze, overheen gezet kan worden.

Dan kom ik eindelijk op de gezinsuitbreiding uit! We hebben dus een Q switched YAG-laser aangeschaft. Deze machine is niet alleen geschikt voor tatoeage verwijdering , maar ook voor kalknagel en gezichtsbehandelingen. Een zeer goede aanvulling op onze bestaande machines dus! Uiteraard hoort bij het gebruik van deze machine een intensieve training, want in tegenstelling tot een IPL machine, kun je met een laser iemand lelijk verbranden als je niet weet wat je doet. Op gezichtsbehandelingen kom ik later terug. Volop in ontwikkeling! Ook daar is deze machine zeer geschikt voor met zeer goede resultaten.

BYEBYETATTOOYAGLASER

Ik heb ervoor gekozen om voor elke behandeling een aparte site maken. Op deze manier kan ik elke behandeling een eigen sfeer mee geven. Misschien dat jullie de volgende site’s al kennen…

www.byebyefat.nl 
www.byebyekalknagel.nl 

Daar komt er nu 1 bij n.l…..www.byebyetattoo.nl. Ben er druk mee bezig en is nog niet af, maar als je wilt kun je er vast een kijkje nemen.

Zoals ik al zei, de volgende keer ga ik het hebben over de nieuwe gezichtsbehandeling die Bye Bye Hair (istie weer!) gaat doen.
Op het moment zitten we in de testfase en zijn er al een aantal klanten, op eigen verzoek, in behandeling. Ik kan nu al verklappen dat de resultaten zeer goed zijn!

Tot volgende keer!

X
Dick.