Hoewel we erg tevreden zijn over de vormgeving van de site (www.BYEBYEHAIR.nl) , heeft deze toch een aantal beperkingen. Het grootste probleem is echter dat hij niet zo lekker werkt op mobiele apparaten. Twee jaar geleden maakte ik me daar niet zo druk om, maar tijden veranderen.

Etentjes, verjaardagen, niets is heilig meer. 😉 Zat laatst in een oosterse vreetschuur in het westland, ja die. Zitten daar 4 dames aan een tafeltje, rond de 18 denk ik. In de ene hand een vork en de andere hand een mobiel. Tussen het eten en appen was er nog net tijd over om peuk op te steken. Dus met z’n viertjes naar buiten met in de ene hand een peuk en in de andere het inmiddels onmisbare mobiele maatje.
Maar dan! Let ik even niet op, staat mijn rijk gevulde bord eten nog eerder op Facebook dan dat ik de eerste hap genomen heb! Met dank aan de paparazzi die bij mij aan tafel zaten. Om maar aan te geven hoe de smartphone ons sociaal en communicatief  beïnvloed. Bottom line: Die dingen worden steeds belangrijker en je moet er dus voor zorgen dat je website op elk apparaat goed werkt.

Daarom ben ik bezig met een nieuwe site. Deze wordt “responsive”, wat wil zeggen dat de site zich aanpast aan het platform waarop het bekeken wordt. Zodoende is deze dan altijd goed te bekijken. Ik pak meteen ook onze huisstijl aan. Om jullie vast een idee te geven heb ik een filmpje gemaakt. BYE BYE HAIR 2.0. noem ik het maar. De muziek is trouwens van mijzelf. Is n.l. ook 1 van de 47 hobbies die ik heb. Geen gezeik met rechten dus.

Verder hebben we ook al wat ideeën voor leuke acties dit najaar waarbij we zelfs wat gaan weggeven! Dus kom af en toe buurten op de site en hou ook onze Facebook pagina in de gaten, want die gaat in de toekomst meer gebruikt worden.

Tot volgende keer!

X

Dick.

Logo300