Het is alweer een hele tijd geleden dat ik m’n gezicht heb laten zien, bij wijze van spreken dan. Dit komt omdat ik de afgelopen periode gewoon niks te melden had wat interessant genoeg was. Op het internet staat wat mij betreft al veel te veel troep. Met de komst van Facebook is dit alleen maar erger geworden en zijn er mensen die ineens de behoefte alles te willen ventileren, al dan niet kompleet met foto reportage. De zoveelste foto van hun geliefde huisdier danwel dochter en/of zoonlief. Alles wordt de wereld in geslingerd. Waarop “vrienden” weer de behoefte hebben om weer te reageren, want wat hebben we opeens een hoop vrienden! Maar goed, ik ben zwaar in de minderheid met mijn ideeën over Facebook en waarschijnlijk een ouwe lul aan het worden haha! Genoeg hierover, want hier maak ik geen vrienden mee! 😉

ByeByeHairKalknagel

Schimmel/ kalknagels. Het lijkt wel of de iedereen er last van heeft! De schimmel die de nagel aantast killen we met IPL/SHR. (edit: We hebben inmiddels een Yag-Laser aangeschaft die nog betere resultaten geeft.) Na een testperiode hebben we denk ik de juiste behandelwijze /instellingen gevonden. De eerste klanten komen voor hun 3e behandeling en de resultaten zijn boven verwachting. De nieuwe gezonde nagel is al goed te zien. Ik kom snel hierop terug met foto’s gemaakt voor en tijdens de behandeling.

Geen dure zalfjes meer die niet werken. Geen pillen meer met allerlei bijwerkingen waarbij het afwachten is of het wel werkt. Ik ben er erg enthousiast over! Het is tenslotte altijd maar weer afwachten of, en hoe snel een nieuwe behandeling aanslaat. Hier meer info over schimmel/ kalknagels.
Eindelijk is er een oplossing voor schimmelnagels. We hebben regelmatig aanbiedingen om deze nieuwe behandeling te promoten. Neem bij interesse even contact op. Laat uw lelijke schimmel/ kalknagels nu bij ons behandelen!

X

Dick.