Het was weer zover! Beauty Dusseldorf 2016. Een van de grootste beauty beurzen in Europa met ongeveer 1.400 standhouders uit 40 landen! 5 hallen met alles op het gebied van beauty.

Even voor de mensen die de Messe van Dusseldorf niet kennen: De Jaarbeurs van Utrecht, maar dan in het kwadraat. Groot!

Het was dit jaar wederom leerzaam.

Vergeleken met vorig jaar waren er meer stands met machines. Veel laser, ipl en cryo. Wat opvalt is dat ze hier en daar nog verouderde machines verkopen tegen pittige prijzen. Natuurlijk even gecheckt of onze machines nog up to date zijn. 😉

 

 

Nog iets nieuws?

Jazeker, maar tot mijn verbazing werd daar niet veel aandacht aan besteed. Heb welgeteld 2 HIFU machines gezien. Her en der wordt in Nederland deze behandeling al gedaan.

Hifu staat voor High-Intensity Focused Ultrasound. Het zijn radiogolven waarmee al enige jaren met succes prostaatkanker wordt bestreden. Deze techniek is aangepast en geschikt gemaakt voor facelifting en vetverwijdering. De machine is in ieder geval onderweg! Ben op het moment bezig de web pagina’s te maken met alle informatie over deze nieuwe behandeling. Binnenkort dus ook bij BYE BYE HAIR!

Nog meer nieuws!

Masque Lumière

Huidverjonging en huidverbetering onder invloed van licht. Ik ben al een heel eind met de webpagina. Hij is nog niet nog niet helemaal klaar, maar als bonus voor de trouwe blog lezers hier vast wat informatie. De ideale aanvulling op een Carbon Laser Peeling.

Maak nu heel voordelig kennis met deze behandeling! Nu GRATIS bij een Carbon Laser Peeling.

Tanden bleken

Op veler verzoek. Als je dan toch aan het cryo apparaat ligt. Waarom niet gelijktijdig even je tanden laten bleken?

Tot zover de nieuwe behandelingen.

Bij nieuwe behandelingen horen web pagina’s en foto’s. Ik maak 90% van de foto’s zelf. Heb n.l geen zin om een rekening in de brievenbus te krijgen wegens het schenden van copyright.

Even kort een kijkje in de keuken. Een voorbeeld hoe de foto gemaakt is van het masker met daarnaast een flesje Lumière Serum. In het groot te zien bovenaan op de pagina van deze nieuwe behandeling. Heb in dit geval alleen een kleine zaklantaarn gebruikt. Soms heb je niet veel nodig.

Tot volgende keer!

X

Dick.