We bestaan 5 jaar!

We vieren dat met onze 5 = 6 aanbieding. Na 5 behandelingen krijg je de 6e behandeling van ons! Dit geldt voor alle behandelingen en aanbiedingen. Dus ook voor bijvoorbeeld het zomerpakket. Profiteer nu en maak snel een afspraak.

Prijslijst

Zomerpakket

 

Oksels

Bikinilijn

Onderbenen

De zomer komt er weer aan! Nu beginnen is ons advies. Daarom de meest behandelde gebieden makkelijk in 1 zomerpakket. Duurzaam ontharen nu nog voordeliger!

Cryolipolyse

BYE BYE HAIR wederom weer een van de voordeligste! Verwijderen van vet zonder operatie of dieet. In slechts één behandeling tot 23% reductie van onderhuids vetweefsel mogelijk.

Kijk voor meer informatie op onze speciale Cryo-site.

Prijs159

Carbon Laser Peeling

De ultieme gezichtsreiniging. Steeds meer mensen ontdekken deze revolutionaire behandeling. Direct resultaat!
We doen er voor de prijs ook nog een Masque Lumière (t.w.v. €29,-) bij!

prijs-59-klein

Kwaliteitsbehandelingen tegen Budget Prijzen

Kies voor Ervaring en Know How

Hoi Diana,

Aan de ene kant ben ik heel blij omdat er geen haartjes meer terug komen. Aan de andere kant zal ik de gezelligheid en leuke gesprekken tijdens de behandelingen enorm missen. Dikke knuffel. Kijk nu al uit naar de eerstvolgende servicebeurt om lekker bij te kletsen!

Kusjes XXX

Esther

Beste Diana,

Helaas moet ik mijn afspraak voor komende dinsdag afzeggen. Er zijn n.l. nog geen haartjes teruggekomen. Ik maak wel weer een nieuwe afspraak.

Mvg,

Rashida

Vanaf mijn pubertijd heb ik veel last gehad van overbeharing met name op mijn benen en armen. Dit heeft veel invloed gehad op mijn jeugd.

Sinds ik mijn lichaam heb laten IPL’n bij Diana is er voor mij een nieuwe wereld open gegaan. Zonder zorgen kan ik gewoon een dagje naar het strand de sauna of een vakantie plannen en hoef mij geen zorgen te maken hoe de beharing eruit ziet op mijn benen en armen. Wat een bevrijding………..heerlijk gewoon. Diana, dank voor je advies, voorzichtigheid en de betaalbare behandelmethode. Ik geniet met volle teugen van mijn haarloze leven!!

Groetjes, Yvonne

BYE BYE HAIR

Adres:

Van Veendijk 18

2497 VW Den Haag

Tel. 070 – 744 83 32

info@byebyehair.nl

WhatsApp_Logo

WhatsApp

06 – 29 49 02 39

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag 10:00 – 20:00 uur

Zaterdag 11:00 – 15:00 uur

Alleen op afspraak