Offer!

Masque Lumière

Skin rejuvenation and skin improvement  with light.

“Masque Lumière” treatment is besef on the different lightfrequenties in the colours red, green and blue. Deze specifieke lichtgolven gaan een interactie aan met het biologische systeem van uw huid. Dit wordt fotobiomodulatie of fotobiostimulatie genoemd. Vergelijk het met de wijze waarop een plant de energie van de zon opvangt om te groeien, de zgn. fotosynthese. een ander voorbeeld voor een soortgelijk proces in de huid is de aanmaak van Vitamine D, hetgeen ook onder invloed van zonlicht (UV-licht van 297 nm) plaatsvind.

Bij “Masque Lumière” zal het licht van het masker een gunstige specifieke interactie hebben in uw huid. verschillende kleuren hebben verschillende werkingen, allemaal in voor het lichaam “bekende” frequenties van zichtbaar licht. Dat is het meest ideaal, omdat er geen schadelijke effecten t.g.v een “agressieve” golflengte plaatsvinden.

Het licht van “Masque Lumière” zorgt naast een verhoging van de energieproductie van de huidcellen (via ATP) voor een gunstige invloed op de diverse groei- en ontstekingsfactoren en het zuurstofniveau in de huid.

Dermatologen gebruiken al geruime tijd licht therapie om acne en rimpels te behandelen. De “Masque Lumière” gebruikt dezelfde golflengtes, alleen met een lagere intensiteit.

“It totally works,” zei: Grey’s Anatomy actrice Lauren Stamile

En ze is niet alleen! Jessica Alba en Nicole Richie hebben deze behandeling ook ontdekt en zijn er zeer enthousiast over!

Dermatologen gebruiken al geruime tijd licht therapie om acne en rimpels te behandelen

Red light (650 - 700 nm)

Skin Rejuvenation

Het actieve rode golflengtegebied van 650 – 700 nm dringt het diepst in de huid door en zorgt voor de verminderde afbraak van Elastine in de extracellulaire matrix van het bindweefsel van de huid.Tevens zorgen deze golflengtes voor een verhoogde productie van pro-collageen en collageen in de huid. de gehele conditie van het bindweefsel wordt zodoende verbeterd, waardoor de huid een krachtige impuls krijgt om zich te verjongen en te herstellen.

Green light (525 - 550 nm)

Scars and wound healing, hyperpigmentation

Groen licht wordt o.a. gebruikt om hyperpigmentatie in de huid aan te pakken. De groene frequenties worden geabsorbeerd door de melanocyten, die in de onderste lagen van de epidermis van de huid liggen. Melanine-clusters in de huid worden zo na verloop van tijd afgebroken. In de dermate lagen, die net onder de basale laag in de huid liggen, zorgen de groene frequenties voor herstel van de huid, nodig bij wondgenezing en littekens.

Blue - violet light (430 - 450 nm)

Acne

De blauwe golflengten zijn actief tegen acne door het antimicrobiele effect dat ze hebben op de Propionibacterium Acnes. Het blauwe licht heeft een interactie met de zgn. Porphyrines, essentiele moleculen voor deze bacterie. Door deze moleculen massaal “aan te slaan” met blauw licht, ontploffen deze als het ware en gaat de bacterie dood, zonder dat de huidcellen er last van hebben. Immers, blauw licht is voor ons “gewoon”.

Serum Lumière

Masque Lumière in a complete package!

De huid kent 3 belangrijke eiwitten:Collageen, Elastine, en Filaggrine. Het Mask Lumière zorgt voor de aanmaak en behoud van Collageen en Elastine. “Serum Lumière” bevat Hyaluronzuur en het Filaggrine-verhogende uit Fagus Sylvatica (Beukenhaag). Samen zorgen deze voor een optimaal gestructureerde vochthuishouding in de bovenste lagen van huid. Dit creeert en mooie huisbarriere, waar het licht gelijkmatig door naar binnen kan vallen, om de diepere lagen van de huid te bereiken. Zo krijgt u een optimaal egaal resultaat.

Special Offer! Normally €45,- Only €29,- now. It’s time to try this treatment!